Барселона се отказа от привличането на Франк Кеси


Барселона се отказа от привличането на Франк Кеси
Снимка: Getty Images

2647 0

Бъдещето на полузащитника на Милан Франк Кеси все още не е определено, но по всяка вероятност той няма да играе в Барселона. Каталунският клуб беше един от кандидатите за подписа на котдивоареца, но двете страни не са могли да се договорят през зимния трансферен прозорец.

Договорът на Кеси с "росонерите" изтича в края на сезона и той е апетитна хапка за няколко европейски клуба. Конкретно каталунците са му предложили годишна заплата от 5 милиона евро, но футболистът е отхвърлил офертата. Неговите финансови изисквания са прекалено високи за Барселона и от ръководството са решили, че няма да ги удовлетворяват, тъй като на тази позиция не се нуждаят от спешно подсилване.

Интерес към котдивоареца проявяват Ливърпул, Интер, Ювентус и още няколко клуба. През сезона в Серия А Кеси е изиграл 17 мача, в които се е разписал 5 пъти. Ето кой клуб може да се възползва от отстъплението на каталунците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички