Антонио Конте се изказа ласкаво за свой колега


Антонио Конте се изказа ласкаво за свой колега
Снимка: Guliver/GettyImages

2058 0

Треньорът на Интер Антонио Конте похвали колегата си начело на Наполи Дженаро Гатузо преди сблъсъка между водените от тях отбори утре вечер. „Нерадзурите“ ще търсят задължителни 3 точки в битката за титлата в Серия А на „Сан Паоло“. Това обаче няма да е никак лесна задача, като срещу себе си Интер ще има амбицирания за успех тим на Наполи.

„Ще бъде много труден мач, знам какво представляват Наполи и познавам качествата на техните изпълнители. След като Дженаро Гатузо вече е на тяхната пейка, можем да очакваме повече всеотдаденост и дух. Ако вземем трите точки на „Сан Паоло“, това ще ни даде повече самочувствие и увереност занапред“ каза Конте.

„Виждам в Гатузо същата страст, която аз имам във футбола. Също като мен, Рино се изгради като наставник в долните нива на италианския футбол. Имам само уважение към него, тъй като той е работил в Серия Ц, както и в чужбина, а това не са неща, които всеки е правил. Мисля, че хората подценяват неговите постижения в Милан, затова му желая всичко най-добро в Наполи“ каза треньорът на Интер.

А ето кой играч Антонио Конте усилено иска да докара в Интер.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички