Антонио Конте изгоря за два мача след заплахи към съдия


Антонио Конте изгоря за два мача след заплахи към съдия
Снимка: Getty Images/Guliver

1296 0

Наставникът на Интер Антонио Конте бе наказан със спиране на правата за два мача и глобен с 20 хиляди евро, след като вербално заплаши главния съдия след последния мач на "нерадзурите" срещу Удинезе.

Борещият се за титлата тим на Интер не успя да отбележи в Удине и записа нулево равенство, а след края на двубоя Конте получи червен картон, след като обвини рефера Фабио Мареска, че не е дал достатъчно продължение.

От Серия А обявиха, че наказват Конте заради "неуважителни фрази, отправени към съдията, които са продължили и извън терена. В тунела към съблекалните Конте е заплашил съдията и му е крещял много обидни изрази".

Конте няма да води миланския гранд от скамейката в мачовете с Беневетно и Фиорентина. Техническият директор на Интер Габриеле Орали също бе глобен с 5 хиляди евро и наказан за един мач.

След 19 изиграни мача "нерадзурите" са на втора позиция в класирането и изостава с две точки от градския си съперник Милан. Тази вечер двата тима се изправят един срещу друг в сблъсък за Купата на Италия, а срещата може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички