Андреа Пирло: Пак бих поел Ювентус


Андреа Пирло: Пак бих поел Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

782 0

Вече бившият треньор на Ювентус Андреа Пирло проговори след като беше освободен от поста си. В социалните мрежи наставникът коментира решението на клуба, като заяви ,че за него това е било неочаквана новина.

„Моят първи сезон като старши треньор свърши. Беше сложен и в същото време прекрасен сезон. Когато Ювентус ми се обади нито за момент не помислих за рисковете, които бяха очаквани. Уважението към този клуб надделя и същото се отнася за желанието ми да се състезавам на най-високо ниво“, сподели Пирло. 

„Ако мога да върна времето назад, бих направил същия избор, въпреки всички препятствия, които трябваше да преодолея заради трудната ситуация, в която бях поставен, да не мога да планирам своите избори и да следвам разбиранията си за играта“.

„Въпреки всичко изпълних целите си. Приключението не завърши по очаквания от мен начин, но бъдещето ми бе направено още по-ясно. Надявам се то да е изпълнено със същото удовлетворение, което имах като професионален футболист. Време е да започна от началото и да се изправя срещу нови предизвикателства. Искам да се отблагодаря на всички, които ме подкрепяха през сезона“, каза още Андреа Пирло.

Повече за освобождаването на Пирло прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


От двете страни на "Дерби д'Италия": Кои футболисти играха за Интер и Ювентус?

"Дерби д'Италия" между Интер и Ювентус е най-чаканият мач от феновете на Серия А. За 242-ри път двата гранда...

Реклама

Най-четени новини


виж всички