Андреа Пирло: Пак бих поел Ювентус


Андреа Пирло: Пак бих поел Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

883 0

Вече бившият треньор на Ювентус Андреа Пирло проговори след като беше освободен от поста си. В социалните мрежи наставникът коментира решението на клуба, като заяви ,че за него това е било неочаквана новина.

„Моят първи сезон като старши треньор свърши. Беше сложен и в същото време прекрасен сезон. Когато Ювентус ми се обади нито за момент не помислих за рисковете, които бяха очаквани. Уважението към този клуб надделя и същото се отнася за желанието ми да се състезавам на най-високо ниво“, сподели Пирло. 

„Ако мога да върна времето назад, бих направил същия избор, въпреки всички препятствия, които трябваше да преодолея заради трудната ситуация, в която бях поставен, да не мога да планирам своите избори и да следвам разбиранията си за играта“.

„Въпреки всичко изпълних целите си. Приключението не завърши по очаквания от мен начин, но бъдещето ми бе направено още по-ясно. Надявам се то да е изпълнено със същото удовлетворение, което имах като професионален футболист. Време е да започна от началото и да се изправя срещу нови предизвикателства. Искам да се отблагодаря на всички, които ме подкрепяха през сезона“, каза още Андреа Пирло.

Повече за освобождаването на Пирло прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички