Алваро Мората заби нов нож в сърцето на Реал Мадрид


Алваро Мората заби нов нож в сърцето на Реал Мадрид

1599 0

Алваро Мората се врече във вярност на Ювентус, след като стана герой за клуба при вчерашното равенство 1:1 срещу Реал Мадрид, което прати "старата госпожа" на финал в Шампионска лига.

"Не искам да напускам Ювентус. Клубът ме върна към живот миналата година, когато нямах самочувствие и вяра в себе си. Не сме просто отбор, а голямо семейство“, коментира Алваро Мората пред Tuttosport.

Испанският нападател, който вкара два гола във вратата на "белия балет" по време на полуфиналите в Шампионска лига, беше категоричен, че в Ювентус няма звездни статути, намеквайки че в Реал Мадрид нещата не са стояли по този начин.

"В Ювентус никой в съблекалнята не се чувства по-важен, дори ако е печелил световното първенство или пък е футболна икона. Тук отиваш да ядеш с всеки един, говориш с всеки и водиш нормален живот. За мен беше невероятно, че мога да говоря нормално с Джанлуиджи Буфон или с Андреа Пирло. Впечатлява ме това, че ми помагат за всичко. Помогнаха ми много до момента.

"Пирло е изключителен човек, много различен от образа на спокоен и тих човек. След тренировка той винаги остава и тренира свободни удари, така че аз също оставам и се опитвам да науча нещо“, сподели още юношата на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички