Бивш шеф на Дибала: Той напуска Юве през зимата


Бивш шеф на Дибала: Той напуска Юве през зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

4022 0

Бъдещето на Пауло Дибала в Ювентус далеч не е сигурно. Още през лятото имаше големи спекулации, че арцентинецът може да напусне "бианконерите", но в крайна сметка остана. Според президент на бившия му клуб Палермо Маурисио Дзамперини, Дибала ще си тръгне от Юве през зимата. 

"Всеки път, когато не играе, ми идва да заплача. Той е на пейката заради Алегри. Преди няколко години му изпратих смс да отиде в Англия или Испания, но той не ме послуша", коментира Дзамперини пред RMC Sport. Действително аржентинецът не се радва на най-доброто начало на сезона, но това се дължи и на предпочитаната от Макс Алегри схема 4-3-3 с Роналдо и Бернардески по двете крила и Манджукич в центъра на атаката. Това означава място на пейката за момента за Дибала, който бе свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед, Реал (Мадрид) и Барселона.

Подобно закотвяне на пейката не се случва за първи път на Дибала, на когото често му липсва постоянство. Все пак техничарят има 68 гола в 142 мача за Юве и спечели три пъти "Скудето" за трите си сезона в Торино. Това, което му липсва са голове в Шампионска лига, където той има само 6 от 26 срещи.

ДИБАЛА ОТРЕЧЕ ЗА КОНФЛИКТ МЕЖДУ НЕГО И СЕЛЕКЦИОНЕРА НА АРЖЕНТИНА

Затова пристигането на Кристиано Роналдо не е случайно имайки предвид каква мечта е на всички в Юве да спечелят Шампионска лига. Евентуален трансфер на Дибала никак няма да се хареса на тифозите на "старата госпожа", защото е техен любимец. "Пак казвам, той ще напусне и Юве ще иска около 120 мил. евро", твърди разпалено Дзамперини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички