Алегри не е доволен от голямата еуфория около трансфера на Роналдо


Алегри не е доволен от голямата еуфория около трансфера на Роналдо
Снимка: Gulliver/GettyImages

2458 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели, че не е особено щастлив от огромната еуфория около тима след привличането на суперзвездата на европейския футбол Кристиано Роналдо. Шампионите на Италия осъществиха трансфера на лятото, привличайки 5-кратния носител на Златната топка от Реал Мадрид за сумата от 100 милиона евро.

"Кристиано има богат опит и ще ни бъде много полезен, но трябва да бъдем внимателни, тъй като в момента има прекалено голяма еуфория около нас, което не е добре. По всичко личи, че тази година със сигурност ще е по-трудна за нас.

Очаквам съперниците ни да подхождат много агресивно, тъй като през миналата година спечелихме доста мачове, а сега добавихме и играч от неговата класа, заяви Алегри, който призна, че вече е разговарял с новото звездно попълнение на тима. „Разговаряхме за кратко относно решението му, както и за начина, по който бе посрещнат, но тъй като той бе още във ваканция – въобще не говорихме за футбол".

Наставникът на „бианконерите“ призна също, че няма никакво намерение да експериментира с позицията на Кристиано на терена. "Роналдо ще играе там, където е играл винаги – в близост до вратата, където ще продължи да бележи много голове, както го е правил досега", допълни още италианският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички