Алегри жегна тънко Реал: Миналата година си удължиха почивката


Алегри жегна тънко Реал: Миналата година си удължиха почивката
Снимка: Getty Images/Guliver

1707 0

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри е обсъдил своите виждания с Кристиано Роналдо, използвайки доста лукав подход с бившия му клуб Реал Мадрид. Италианецът даде пример с това, че "белия балет" вече е бил с 20 точки зад Барселона миналия декември, когато Роналдо се е завърнал в игра. По този начин според него Реал са си починали повече и са се съсредоточили в Шампионска лига.

"Ще видим кога му дадем почивка, ще говоря днес с него, но той се чувства много добре. Физически е добре, тестовете му са много добри. Що се отанся до престоя му в Мадрид, тук има много повече интензивност", заяви Алегри преди сблъсъка с Аталанта.

"Миналата година в Мадрид той започна да играе през декемвти, когато отборът му вече изоставаше с 20 точки от Барселона в Ла Лига. Да кажем, че те имаха по-дълга почивка", допълни още наставникът на "бианконерите" и коментира предстоящите битки в Шампионска лига срещу Атлетико (Мадрид).

"Очаква ни един футболен мач. Никой не може да каже, че Ювентус е големият фаворит и най-добрият тим в Шампионска лига - ще е лудост. Не можем да правим грешки. Това не е Серия А, където можеш да изгубиш 1 от 38 мача. Това не може да се случи в Шампионска лига".

Само преди няколко дни шеф на Ювентус се прочу с уникален гаф, свързан с трансферите в клуба - ето какъв бе той.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички