Aко Левски е българският, то Рома е италианският евроидиот (ВИДЕО)


Aко Левски е българският, то Рома е италианският евроидиот (ВИДЕО)

3470 0

Рома за пореден път се посрами в Европа и не можа да влезе в груповата фаза на Шампионска лига. Това вероятно е по-добре за "вълците", защото през последните години те се доказаха като "евроидиотите" на Италия и тази вечер затвърдиха статута си.

ЛУДОГОРЕЦ ИЗПЕПЕЛИ ВИКТОРИЯ ПИЛЗЕН И В РЕВАНША

След 1:1 в Лисабон Рома имаше отличен шанс да елиминира Порто в плейофите и да стане третият представител на Серия А в Шампионска лига. Само че столичани се посрамиха пред "Олимпико" и загубиха с 0:3 реванша, като за изключително глупави провинения (и то при 0:1) директни червени картони си заслужиха Даниеле де Роси и Емерсон, за да могат "драконите" да играят с двама души повече от 50-ата минута до края.

Още в 8-ата минута Монтейро даде аванс на Порто и това до такава степен изерви домакините, че Де Роси за удар без топка бе изгонен в 39-ата, а Емерсон - в 50-ата.

От това по най-добрия начин се възползва Порто, като в 73-ата минута Лаюн се разписа за 0:2 и на практика елиминира интригата, а 180 секунди по-късно Корона фиксира крайното 0:3.

След 1:7 от Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" в реванша от четвърфиналите в Шампионска лига през сезон 2006/07 и 1:7 от Байерн в групите през 2014/15, то сега Рома записа нова унизителна европейска вечер.


AS Roma vs FC Porto 0-3 All Goals and... by koszta7

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички