Златан Ибрахимович се завръща в Европа - започна преговори с гранд


Златан Ибрахимович се завръща в Европа - започна преговори с гранд
Снимка: Getty Images/Gulliver

2927 0

По-малко от година, след като напусна Манчестър Юнайтед в посока Ел Ей Галакси, Златан Ибрахимович е близо до завръщането си в европейския футбол. Шведският таран е решен да покаже отново уменията си на феновете в Европа и е много вероятно да заигра в итаианската Серия А с екипа на Милан.

Според "Corriere della Sera", двете страни са започнали преговори, като към момента "росонерите" предлагат 6-месечен контракт на нападателя, докато той настоява за договор до лятото на 2020 година. В Италия обаче са сигурни, че двете страни ще се разберат за контракт, а дори по някаква причина това да не се случи, Златан няма намерение да остава в САЩ и иска да играе в европейски гранд.

Въпреки че отново бележеше гол след гол за Ел Ей, отборът не се класира за плейофите, а Ибрахимович е убеден, че може да допринесе за подобряването на играта на много отбори в Европа. Не само Милан е вариант за шведа, като преди няколко дни стана ясно, че един от най-силните отбори в света го иска в редиците си - вижте подробности!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички