Ювентус с нов безпрецедентен рекорд в Серия А


Ювентус с нов безпрецедентен рекорд в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1611 0

Отборът на Ювентус регистрира поредния впечатляващ клубен рекорд след успеха над Наполи като гост късно снощи. "Старата госпожа" записа 26-ти пореден мач в шампионата като гост, в който не допуска поражение.

Последната загуба на "бианконерите" в шампионата бе през ноември 2017 година от Сампдория с 2:3 в Генуа. Оттогава насам "зебрите" се представят изумително на противниковите терени, а за поредна кампания са напът да вдигнат трофея в Серия А.

Рекордът за Юве бе дори по-ценен, тъй като бе постигнат като гост на един от най-добрите домакини в шампионата. За Наполи това бе първо поражение през сезона у дома във всички турнири, а със загубата "небесносините" сякаш изгубиха всякакви надежди да догонят своя опонент.

Междувременно се появиха информации, че ако Масимилиано Алегри се раздели с Ювентус, то неговият пост ще се заема от бивш мениджър на "бианконерите" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички