Ювентус постави сериозна задача пред Роналдо за сезона


Ювентус постави сериозна задача пред Роналдо за сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

9587 0

От Ювентус са поставили сериозна задача за Кристиано Роналдо. Треньорът на "бианконерите" Маурицио Сари изрази надежда, че звездата на тима  през настоящия сезон ще отбележи 40 гола и дори повече в първенството на Италия, съобщи Tuttosport.

Рекордът в Серия А принадлежи на Гонсало Игуаин - 36 попадения с екипа на Наполи. От началото на новия сезон португалецът се разписа веднъж в две срещи. Португалецът вече има сезон с над 40 отбелязани попадения. Това се случва през кампания 2014/15, когато за Реал Мадрид бележи 48 попадения.

Най-бързият нападател в Серия А е сред тримата претенденти за престижното индивидуално отличие The Best на ФИФА. Другите двама са Лионел Меси (Барселона) и Върджил ван Дайк (Ливърпул). Церемонията по връчване на наградите на ФИФА ще се състои на 23 септември в Милано.

Вижте в този материал реакцията на Роналдо, когато на церемонията на УЕФА Лионел Меси бе признат за най-добър нападател за годината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички