Лозано: Роналдо ме поздрави за гола и ме приветства в Италия


Лозано: Роналдо ме поздрави за гола и ме приветства в Италия
Снимка: Guliver/GettyImages

31809 0

Новото попълнение на Наполи - Ървинг Лозано, дебютира за "небесносините" в дербито срещу шампиона на Италия - Ювентус. Бившият играч на ПСВ дори успя да се разпише, но това не бе достатъчно и в крайна сметка "бианконерите" спечелиха в голов трилър, завършил 4:3, с автогол на Кулибали в последните секунди. Лозано признава, че след мача Кристиано Роналдо отишъл при него, поздравил го за попадението и го приветствал за идването на Ботуша.

"След техния последен гол, той дойде при мен и ме поздрави. След това ме приветства за идването ми в Италия. Беше много мила постъпка. Той е невероятен играч, извън този свят. Беше наистина изключителна постъпка. Насладих се на мача, въпреки резултата, защото нашият отбор игра много добре, а освен това се изправих и срещу други страхотни играчи, освен Кристиано" - сподели Ървинг Лозано.

Междувременно, голямата суперзвезда на световния футбол, а именно Кристиано Роналдо, записа ново постижение във впечатляващата си кариера, като този път то е свързано с родината му - Португалия, а не с клуба, в който играе. Вижте повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички