Ювентус има огромни планове за лятото, но ще се осъществят ли те?


Ювентус има огромни планове за лятото, но ще се осъществят ли те?
Снимка: Getty Images/Guliver

5944 0

Ръководството на италианския шампион Ювентус е взело решение през това лято в клуба да настъпят множество промени. Първото доказателство за това бе смяната на Масимилиано Алегри, който бе наследен от Маурицио Сари. Като добавим към това привличането на Арън Рамзи от Арсенал като свободен агент, можем да сме сигурни, че през новия сезон ще видим един "различен" Ювентус.

Испанското издание "AS" информира, че в клуба ще има още промени по състава до края на лятото. Очакват се два големи трансфера, които са свързани с подсилването на защитата и халфовата линия на отбора. Става въпрос за Матайс Де Лихт от Аякс, както и за Пол Погба от Манчестър Юнайтед.

Освен това ръководството на "бианконерите" смята да използва ненужния Гонсало Игуаин като разменна монета, за да вземат двама играчи на Рома. Аржентинецът се очаква да премине на "Стадио Олимпико", а в Торино да пристигнат Лоренцо Пелегрини и Николо Заниоло. 

През този месец стана ясно и каква е причината Пол Погба да иска да се присъедини към Ювентус, а не към Реал Мадрид. Подробности вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички