Потвърдено: Буфон в Ювентус е реална възможност


Потвърдено: Буфон в Ювентус е реална възможност
Снимка: Guliver/GettyImages

1255 0

Възможността Джанлуиджи Буфон да се завърне в Ювентус е реална. Това призна агентът на играча Силвано Мартина. Той говори пред "Sport Italia", след като "Sky Sports" публикува информация, че легендарният вратар е близо до завръщането си в Торино, където изкара по-голямата част от кариерата си.

"Ювентус е идея. Би било прекрасно, ако се материализира. Може би от клуба ще помислят за него, ако Перин действително напусне, както се говори. Буфон може да е на 41 години, но все още изглежда повече от добре", сподели импресариото.

"Той обича футбола и иска да тества себе си. Със сигурност ще приеме, ако Ювентус го иска в отбора. Към момента споразумение няма, но ще видим какво ще стане. Дочух само, че щял да взима втората най-висока заплата след Кристиано Роналдо. Това се пълни глупости", допълни Мартина.

Въпреки че вратарят е прехвърлил 40-годишна възраст, той продължава да е сред най-добрите на поста си и го доказва в последните години. Затова и интерес към него не липсва, като други европейски гранд също го иска в състава си (кой е той - четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички