Юве и ПСЖ разменят футболисти


Юве и ПСЖ разменят футболисти
Снимка: Guliver/GettyImages

1924 0

Отборите на Ювентус и Пари Сен Жермен ще разменят по един от своите играчи. Левият бек на парижани Лейвин Курзава ще премине на „Алианц Стейдиъм“, докато Матиа Де Шилио ще поеме в обратната посока. Очаква се сделката да бъде финализирана до часове.

Новината идва от френския ‘’L’Equipe’ и италианските ‘Sky Sport Italia’ и ‘Sportitalia’. Според „Гадзета дело Спорт“ пък трансферът ще бъде директна размяна между двата тима, като не се очаква някой от хегемоните в Италия и Франция да доплаща пари. Курзава ще взима по 3.5 милиона евро на плюс бонуси, като ще подпише до 2024-та година, докато заплатата на Де Шилио ще бъде 3 милиона евро.

Директорът на Пари Сен Жермен Леонардо искаше да вземе италианския бранител още през лятото, но тогава не се стигна до сделка. Говори се, че през последните месеци двата клуба са работили по трансфера, а самият Де Шилио е бил забелязан в Париж по време на една от паузите за мачове на националните отбори. А ето в каква ситуация попадна Курзава в началото на месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички