Юве и Милан в битка за двама полузащитници


Юве и Милан в битка за двама полузащитници
Снимка: Getty Images/Guliver

1424 0

Два от най-големите италиански грандове Милан и Ювентус се впускат в свирепа битка на трансферния пазар - в търсене на полузащитници. "Росонерите" и "бианконерите" следят изкъсо ситуацията около халфовете Адриен Рабио и Арън Рамзи.

И двамата полузащитници се намират в последната година от своите договори, като не смятат да подновяват контрактите си с настоящите си клубове. Това на практика означава, че още от 1 януари всеки един отбор, който има интерес към тях, може да преговаря за техните услуги.

"Старата госпожа" си е поставила като основна цел полузащитника на Пари Сен Жермен, но ако трансферът на франзузина пропадне, те ще прибегнат към втория си вариант - Арън Рамзи.

"Росонерите" обаче едва ли ще позволят на своите конкуренти в Серия А да "отъкнат" лековато някои от двамата полузащитници, като медиите на Стария континент смятат, че "черно-червените" също имат интерес към Рамзи и Рабио.

"Daily Express" смята, че приоритетът на италианския шампион е Рабио, но въпреки това не изключват възможността да се сдобият и с халфа на "артилеристите". Милан също не смята да бездейства, като ще отправи своята оферта към Рамзи още с отварянето на зимния трансферен прозорец, смятат световните медии.

Рамзи обаче намекна по-рано през сезона, че предпочита да остане на Острова, където вече е устроил своя живот, а интерес към него има от страна на английските грандове Манчестър Юнайтед и Ливърпул.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички