В Италия обявиха за сигурен трансфера на Икарди в Ювентус, той отрича


В Италия обявиха за сигурен трансфера на Икарди в Ювентус, той отрича
Снимка: Guliver/GettyImages

4627 0

Ювентус готви сериозни промени от следващия сезон в състава, като в плановете му влиза да привлече и не малко звездо за подсилване на отбора. Спроед Gazzetta dello Sport италианският шампион се е договорил с нападателя на Интер Мауро Икарди за личните му условия. Има обаче все още един голям проблем, който възпрепятства трансфера.

"Старата госпожа" обаче все още не е постигнала споразумение с клуба от Милано за трансферната сума, съобщава изданието, което допълва, че Мауро Икарди иска единствено и само в Ювентус, в случай, че напусне Интер. Той е дал съгласието си на "бианконерите" преди седмици. В случай на сделка Икарди ще подпише петгодишен контракт и ще заработва по 8 млн. евро на сезон плюс бонуси. Наскоро Ювентус предлагаше Дъглас Коста като размяна за Икарди, но Интер отхвърли този вариант. В хода на сезона аржентинецът не успя да се договори за нов контракт с "нерадзурите" и бе лишен от капитанската лента. 26-годишният Икарди се присъедини към Интер от Сампдория през 2013 г.

Няколко часа след тази новина на авторитетното италианско издание Икарди използва личния си профил в Instagram, за да опровергае написаното. "Виждайки материалите във вестници за мен, които не отговарят на моите планове, искам да кажа на нашите фенове, че вече на няколко пъти съм заявил пред ръководството желанието си да остана в Интер.  Ето защо занапред не може да има никакво недоразумение по въпроса. Разбирам, че медиите имат интерес от това да продават измислените си новини, но аз не мога да сторя нищо повече от това лично да ги опровергавам. Повтарям: вече информирах Интер за желанието ми да остана в клуба, защото Интер е моето семейство. Времето ще покаже кой е прав. Форца Интер!".

По-рано днес пък стана ясно, че от следващия сезон Ювентус ще има нов треньор, след като бе обявена раздялата с Масимилиано Алегри. Повече подробности - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички