В Италия: Ювентус се договори с Маурисио Почетино


В Италия: Ювентус се договори с Маурисио Почетино
Снимка: Getty Images/Gulliver

2252 0

Спекулациите около бъдещия мениджър на Ювентус продължават с пълна сила, а голямото решение в Торино изглежда, че съвсем скоро ще бъде взето,  или поне според медиите на Апенините.

Наставникът на Тотнъм Маурисио Почетино е едно от имената, които попадат в дългия списък за треньор на "бианконерите", а според журналиста на Gazzeta dello Sport Николо Скира именно аржентинският специалист ще застане начело на италианския колос.

Според Скира ръководството на Юве и Маурисио Почетино вече са провели среща, която е завършила позитивно и за двете страни. Спортният директор на "зебрите" Фабио Паратичи е получил съгласие от страна на Почетино относно овакантения треньорски пост в тима на "старата госпожа".

Подобна новина обаче едва ли ще бъде съобщена преди 1 юни, когато воденият от Маурисио Почетино отбор на Тотнъм ще излезе за финала на Шампионска лига срещу тима на Ливърпул

Междувременно се появиха информации, че друг силен мениджър от Висшата лига е получил покана от Ювентус за треньорския пост (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички