Торино е готов - Ювентус вече подготвя екип и номер на Роналдо (СНИМКИ)


Торино е готов - Ювентус вече подготвя екип и номер на Роналдо (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

4538 0

Испанските медии вече обявиха почти единодушно, че Кристиано Роналдо ще премине в Ювентус. Според информацията, Реал Мадрид ще получи 100 милиона евро, а "бианконерите" ще платят 120 милиона евро за 4 години на португалската мегазвезда.

Италианските медии пък гръмнаха, че производителят на екипировка на "старата госпожа" са започнали да отпечатват фланелки с №7 и името на Кристиано Роналдо на гърба на фланелката. Това, разбира се, не е изненада, защото единствено в първия си сезон Роналдо игра с №9 в Реал Мадрид, тъй като с №7 играеше Раул Гонсалес.

Към настоящия момент няма потвърждение на информацията от двете страни за потвърждаване на трансфера, но обикновено Бепе Марота излиза пред медиите, за да опровергае подобен тип информации. До момента това не се е случило.

ЕТО Я ПРИЧИНАТА РОНАЛДО ДА ИСКА ДА СЕ МАХНЕ ОТ РЕАЛ

Кристиано иска да напусне Реал Мадрид от около година, като изрази гласно желанието си след финала на Шампионска лига. Ако трансферът в Ювентус се провали поради някаква причина, ПСЖ и Манчестър Юнайтед са с най-големи шансове за неговото привличане.

Отива ли му фланелката на Ювентус?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички