Статистика: Кристиано Роналдо е вторият най-слаб изпълнител на преки свободни удари в историята на Серия А


Статистика: Кристиано Роналдо е вторият най-слаб изпълнител на преки свободни удари в историята на Серия А
Снимка: Guliver/GettyImages

5446 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо попадна в една от най-неприятните класации в кариерата си. Към момента португалецът е вторият най-слаб изпълнител на преки свободни удари в цялата история на Серия А.

Според италианското издание CR7 е имал възможност да обстрелва вратата на съперника от подобна ситуация 18 пъти. Той обаче до сега така и не се е разписвал в противниковата врата.

Единственият играч, който е пред Роналдо в негативната класация е Камило Чиано. През миналия сезон той игра за Фрозиноне, като от 21 изстрела не отбеляза нито веднъж. 

В цялата си кариера в Ювентус Кристиано има общо 24 опита и нито един гол. Той 15 пъти е стрелял в стената, два пъти не е намирал целта, а седем от ударите му са били спасени.

В същото време се разрази сериозен скандал със съперника на Роналдо за наградата Златна топка Лионел Меси. Капитанът на Никарагуа обяви, че не е дал своя глас в класацията на ФИФА, въпреки че от централата представиха, че футболистът е гласувал именно за Меси. Повече по темата четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички