След 27 години на "Олимпико": Франческо Тоти напуска Рома?


След 27 години на "Олимпико": Франческо Тоти напуска Рома?
Снимка: Gulliver/GettyImages

3180 0

Директорът в Рома и легенда на клуба - Франческо Тоти, най-вероятно ще напусне клуба. Решението за раздяла е вече взето и ще бъде обявено днес. Клубът е насрочил пресконференция, на която се очаква Тоти да съобщи неприятната за феновете новина, съобщава "Sky Sport Italia".

Решението за напускане е взето от самия Тоти, който е недоволен, че мнението му не е било зачетено при избора на нов треньор и директор. Според легендата клубът се е опитал да го представи в лоша светлина в медиите, а президентът на "вълците" Джеймс Палота назначи съветник в лицето на Франко Балдини и ограничи правомощията на бившия капитан на тима.

Според слуховете в Италия големият футболист е недоволен и от факта, че клубът не развива своите футболисти. Тоти дебютира за отбора от Рим през 1992 година и прекара цялата си активна кариера на "Олимпико". Когато през 2017 г. се отказа от футбола, той получи длъжност в клуба, ставайки помощник на спортния директор Мончи. А какво е бъдещето на друга легенда на Рома - Даниеле Де Роси, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички