Тоти: В един паралелен свят щях да съм капитан на Рамос


Тоти: В един паралелен свят щях да съм капитан на Рамос
Снимка: Gulliver/GettyImages

2476 0

Тази вечер Рома и Реал Мадрид ще премерят сили на "Олимпико" в предпоследния двубой от груповата фаза на Шампионска лига. По този повод в медиите излезе поредния откъс от автобиографичната книга на Франческо Тоти - "Един капитан", където той говори за нереализирания си трансфер на “Сантиаго Бернабеу” и за уважението си към Серхио Рамос.

Тоти няколко пъти е бил желан от "белия балет", като президента на клуба Флорентино Перес е заявявал, че това е единственият футболист, от когото е получавал "не". По това време заплатата му в Рома е 5,8 млн. евро, а от Реал му предлагали 12 млн. плюс бонуси, но въпреки това е отказал 

"Вярност. Титлите и парите нямаше как да ме накарат да предам любовта на римляните. Не отидох в Мадрид, защото моято история бе в Рим”, пише Тоти и добавя, че при последната си среща на “Бернабеу” през 2016 година е взел със себе си общо 30 фланелки с №10 на гърба, но тази от самия мач е разменил със Серхио Рамос.

"Серхио Раомос играе в Мадрид от 2005 година. Същата, в която бях пред трансфер там. В някоя паралелна вселена щях да му бъда капитан”, завършва римската легенда. 

Неразказната история: Тоти опитал да пребие омразания си треньор в Рома - прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички