Сензация в Италия: Милан ще си връща Златан Ибрахимович?


Сензация в Италия: Милан ще си връща Златан Ибрахимович?
Снимка: Getty Images/Guliver

2466 0

Италианският гранд Милан обмисля възможността да си върне нападателя Златан Ибрахимович. Според "Corriere della Sera" "росонерите" ще направят опит да подпишат с шведската звезда през зимата. Става дума за 6-месечен период на наем - от януари до юни, твърди изданието.

Ибрахимович има договор с американския Лос Анджелис Галакси до декември 2019 година. Днес голаджията навършва 37 години, но се намира в чудесна форма и редовно бележи в Мейджър лийг сокър.

10 КЛАСИЧЕСКИ ЦИТАТА ОТ ЗЛАТАН ПО СЛУЧАЙ ГОЛ НОМЕР 500 В ЛЕГЕНДАРНАТА МУ КАРИЕРА

Нападателят носи червено-черната фланелка в периода 2010-2012 година. Семейството му е било щастливо в Милано, а подобрените отношения между италианския клуб и агента на играча - Мино Райола, може да помогнат за осъществяването на сделката. Самият Златан би искал да се върне в Европа, тъй като смята, че още е в състояние да играе на високо ниво.

Треньорът на миланския гранд Дженаро гатузо иска да усили нападението си, тъй като е получил задача от ръководството да класира тима за Шампионска лига. Гатузо и Ибрахимович играха заедно за "росонерите" и са в добри отношения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички