Сари сравни Роналдо с аматьор


Сари сравни Роналдо с аматьор
Снимка: Getty Images/Guliver

19023 0

По всичко личи, че тихата война между наставника на Ювентус Маурицио Сари и звездата на тима Кристиано Роналдо далеч не е приключила. Вчера португалецът пропусна гостуването на „старата госпожа“ на Аталанта от 13-тия кръг в Серия А. Тимът на Маурицио Сари направи обрат и спечели двубоя с 1:3 след два гола на Гонсало Игуаин и едно попадение на Пауло Дибала.

Италианският мениджър заяви, че причината да остави Кристиано Роналдо извън групата е въпросната травма, заради която той бе сменян в мачовете срещу Локомотив Москва и Милан. Според Сари Роналдо е бил на ниво в първия мач на Португалия срещу Литва, но във втората среща срещу Люксембург е почувствал отново болка в коляното. 60-годишният специалист не подмина и реакцията на португалеца при смените му в предните мачове, като каза, че е виждал подобна реакция при изваждане на футболист от игра само на аматьорски мачове през 90-те години. Въпреки обяснението, което даде Сари, започват да се появяват информации, че наставникът и Роналдо не са в добри отношения.

Очевидно обаче липсата на португалеца не се отразява негативно на Ювентус, които продължават да са без загуба до момента през сезона. „Старата госпожа“ има актив от 35 точки, с които е на първата позиция в Калчото до момента. Във вторник за тима на Маурицио Сари предстои домакинство на Атлетико Мадрид в Шампионската лига. Очевидно обаче Маурицио Сари не е единственият, който не е в добри отношения с Роналдо в Ювентус.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички