Роналдо загатна, че скоро пак може да заиграе с Рууни


Роналдо загатна, че скоро пак може да заиграе с Рууни
Снимка: Getty Images/Guliver

1762 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо даде интересен коментар за своя бивш колега в Манчестър Юнайтед Уейн Рууни. Португалецът нарече голаджията "питбул" и сподели, че не знае какво ще му предложи бъдещето относно евентуално ново партньорство в атака с голмайстор №1 в историята на Англия.

"Той е един отличен футболист. Винаги тича, не спира да помага на отбора. Отборен играч, който знае как да бележи. Той е детето на Англия. Всички го обичат. Фантастично момче и фантастичен играч. Казвах му "питбула", защото когато губеше топката беше много силен и бързо си я връщаше, а има невероятен усет за гола. Мога да кажа, че ми липсва да играя с него. Никой обаче не знае какво ще стане в бъдещето. Може би един ден отново ще играем заедно.

Двамата играха в Манчестър Юнайтед между 2004 и 2009 година. Те успяха три пъти да станат шампиони на Англия, да спечелят Шампионска лига и куп други отличия за "червените дяволи".

УЕЙН РУУНИ СЕ ЗАВРЪЩА В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА АНГЛИЯ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички