Роналдо не пропусна да жегне Барселона при завръщането си в Мадрид


Роналдо не пропусна да жегне Барселона при завръщането си в Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

16881 0

Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо вече не си съперничи с Барселона, както когато бе играч на Реал Мадрид, но не пропусна да жегне каталунците. Португалецът говори пред "Marca", докато бе в Мадрид за награждаването си с приза на вестника "Легенда".

"Дали това ще бъде годината на "бианконерите"? Клубове като Ювентус, Реал и Барселона винаги се стремят да побеждават, но само един клуб може да спечели Шампионска лига. Ще дам за пример Барселона: те инвестираха много пари за последните 5 години и не спечелиха Шампионска лига. Разберете, всичко това работи малко по-различно", е заявил португалецът пред изданието.

"Ювентус се подсили добре, но победата в основния европейски клубен турнир ще зависи от много фактори - контузии, късмет... "Старата госпожа" не е обсебена от победа в Шампионска лига. "Бианконерите" задължително ще спечелят Шампионска лига, ако не този сезон, то, надявам се, след 2 години. Отборът има всичко, за да победи", допълни петкратният носител на "Златната топка". А защо Роналдо не би живял в Барселона вижте в този материал.

Вижте тази публикация в Instagram.

#LaPortada La historia a sus pies #CR7MarcaLeyenda

Публикация, споделена от MARCA (@marca) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички