Райола сравни Де Лихт с Недвед и Ибрахимович преди трансфера в Ювентус


Райола сравни Де Лихт с Недвед и Ибрахимович преди трансфера в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1658 0

Отборът на Ювентус е все по-близко до трансфера на Матайс Де Лихт. Бранителят вече преминава медицински прегледи и се очаква в най-скоро време да бъде обявен за играч на шампиона на Серия А.

Агентът му Мино Райола пък направи любопитно изказване, като сравни клиента си с легендата на "бианконерите" Павел Недвед, а също и с друг свой клиен - Златан Ибрахимович.

"Не е въпроса за това кой го искаше най-много. Ювентус е най-подходящият отбор за него. Важно е за защитник да играе в Италия. Тук той може да се научи да бъде най-добрият. Ще играе до играчи като Леонардо Бонучи, от което Де Лихт само печели. 

С амбицията, която има, ми напомня на Златан Ибрахимович. По отношение на работата му на терена и психиката - тогава прилича на Павел Недвед, дори мисля, че го изпреварва в някои отношения", сподели Райола.

В същото време играчите на Ювентус водят подготовка за новия сезон. Днес от страницата на клуба пуснаха видео от заниманието, на което се вижда как Гонсало Игуаин и Кристиано Роналдо спринтират. Няма съмнение в това кой се справя по-добре - вижте видеото тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички