Преди Ювентус друг гранд е казал "не" на Кристиано Роналдо през лятото


Преди Ювентус друг гранд е казал "не" на Кристиано Роналдо през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

6656 0

Спортният директор на Наполи Кристиано Джунтоли разкри много интересна подробност около летните трансферни планове на тима през 2018 година. Той припомни думите на собственика Аурелио Де Лаурентис преди няколко месеца, като отсече, че Кристиано Роналдо първо е бил предложен на Наполи преди да се озове в Ювентус.

Както е известно, бившата звезда на Реал Мадрид изненадващо взе решение да напусне, а през юли срещу сумата от 100 милиона евро премина в редиците на "бианконерите". Пред "Sky Italia" директорът на Наполи обяви, че Жорже Мендеш (агент на Роналдо) е предложил услугите на играча на "партенопей" през лятото.

"Вярно е - Кристиано Роналдо беше предложен на Наполи. Имаме добри отношения с Мендеш и, след като Гулам поднови договора си преди време, често говорим с него за различни играчи. Той го предложи на Де Лаурентис и на мен, но запазихме мълчание. След това погледнахме дълбоко над предоставената възможност, но осъзнахме, че сделката е прекално скъпа за нас", каза Джунтоли относно трансфера на Роналдо.

"В момента Ювентус е най-добрият отбор в Европа. Ще е страхотно, ако ги изпреварим в класирането, но това е много трудно. Ние обаче вярваме и трябва да се стремим да го постигнем", допълни спортният директор на Наполи. Междувременно Роналдо се отчете с нов световен рекорд преди броени дни (вижте какъв е той в този материал)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички