Ювентус събира Роналдо с един от най-добрите му приятели в Реал Мадрид


Ювентус събира Роналдо с един от най-добрите му приятели в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

4045 0

Ръководството на Ювентус едновременно ще се опита да подсили сериозно състава си, както и да направи престоя на Кристиано Роналдо в Торино още по-приятен. Според италианската медия "Mediaset", "бианконерите" ще се опитат да привлекат Хамес Родригес през идното лято.

В момента колумбийският ас е в немилост в Байерн Мюнхен, след като има едва 8 мача в Бундеслигата, както и 170 минути игрово време в Шампионска лига. Баварците взеха Хамес под наем от Реал Мадрид за 2 години и имат опция да го откупят за сума между 40 и 45 милиона евро, но е много вероятно да не се възползват от нея.

Междувременно новият спортен директор на Ювентус - Фабио Паратичи, харесва много качествата на плеймейкъра и вярва, че ще направи силно партньорство в атака заедно с Кристиано Роналдо. В момента той е в Дубай, където е и агентът на португалеца и Хамес - Жорже Мендеш. Двамата са в отлични отношения от лятото насам и, ако Байерн не вземе колумбиеца, то Ювентус е фаворит №1 за подписа на плеймейкъра.

Междувременно Хамес не е единственият офанзивен футболист, от който "старата госпожа" се интересува. Ювентус е напът да привлече ас на Арсенал, и то без трансферна сума (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички