Официално: Делио Роси пое тима на Ивайло Чочев


Официално: Делио Роси пое тима на Ивайло Чочев
Снимка: БГНЕС

1625 0

Бившият треньор на Левски Делио Роси официално се върна в професията - италианецът днес бе обявен за новия наставник на Палермо, в който играе националът Ивайло Чочев. Договорът на Роси с члена на Серия Б е до края на сезона с опция за удължаването му с една година.

Специалистът поема Палермо за втори път в кариерата си. Той бе начело на сицилианци и в периода 2009 - 2011 година. Роси замени на поста уволнения преди няколко дни Роберто Стелоне.

В момента Палермо заема третото място в класирането в Серия Б с 57 точки, на 6 зад лидера Бреша и на 3 от второто място, което дава право на промоция за класиране в Серия А. Това място е заето от Лече.

Италианският специалист бе начело на Левски в периода август 2017 г. - юли 2018 г. Той класира "сините" на финал за Купата на България, който бе загубен от Славия. След отпадането на тима рано-рано в квалификациите за Лига Европа италианецът бе уволнен. А каква любопитна подробност за отношенията между Левски и Роси разкриха в Италия вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички