Изненада: Делио Роси все още се води треньор на Левски!


Изненада: Делио Роси все още се води треньор на Левски!
Снимка: Официален сайт на Левски

3432 0

Италианецът Делио Роси все още има договор с Левски. Това съобщи изданието от Ботуша mediagol.it, според което специалистът е напът да поеме Палермо, но за целта трябва първо да разтрогне с българския гранд.

Както е известно, Роси пристигна на "Герена" през 2017 година и подписа двугодишен договор. Той бе освободен след отпадането от Лига Европа срещу Вадуц (Лихтенщайн), а след него Левски назначи вече двама треньори - Славиша Стоянович и Георги Дерменджиев, така че е интересно, че италианецът още се води старши треньор на "сините".

Според изданието Делио Роси е пристигнал снощи в Палермо и днес ще ръководи първата тренировка на тима на национала Ивайло Чочев. Ръководството е освободило Роберто Стелино след равенството с Падова в Серия Б.

Италианският наставник вече веднъж ръководи Палермо - от 2009 до 2011 година и се класира с тима на финал за Купата на Италия. Той ще подпише с тима до следващия юни с опция за една година, в случай че класира тима в Серия А. Бившият вече собственик на Левски Спас Русев определи назначението на Роси за треньор като най-голямата си грешка на "Герена". Подробности вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички