Не Конте, а Интер е получил заплашително писмо


Не Конте, а Интер е получил заплашително писмо
Снимка: Guliver/GettyImages

1329 0

Старши треньорът на Интер Антонио Конте получава полицейска защита, след като получил заплашително писмо, съдържащо куршум по пощата. Това стана ясно по-рано днес, но от "нерадзурите" внесоха и допълнително информация.

Клубът от Серия А излезе с изявление за местната информационна агенция Анса, в което се казва "че писмото пристигнало при клуба, не лично при треньора". "Във връзка с публикуваните новини днес, Интер заявява, че Антонио Конте не е получил публично никакви заплашителни писма и, в следствие на това, не е отишъл лично да подаде жалба. Клубът получи писмото и, както е практиката в подобни ситуации, се свърза с компетентните органи“.

Започна разследване по случая, докато Конте е под полицейско наблюдение извън дома си и на тренировъчното игрище на Интер, съобщи Gazzetta Dello Sport. Междувременно, жената на Конте – Елизабета Мускарело написа в социалните мрежи следното: „В интерес на истината: Историята с куршума е измислица!

Конте се присъедини към Интер през лятото и италианският клуб изостава в момента на точка от бившия му клуб Ювентус на върха в Серия А. 50-годишният специалист изведе „бианконерите“ до три последователни титли на първенството (между 2012-14), преди да стане селекционер на Италия. Той прекара и два сезона начело на Челси, печелейки Висшата лига и ФА Къп по време на престоя си на "Стамфорд Бридж". Конте замени Лучано Спалети на треньорското кормило на Интер, който изведе "нерадзурите" до завършек в топ 4 през изминалия сезон.

А каква заплата взима Антонио Конте спрямо своите колеги Маурицио Сари и Карло Анчелоти - четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички