Тотнъм и Арсенал в сблъсък за звезда на Реал Мадрид


Тотнъм и Арсенал в сблъсък за звезда на Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

9595 0

Лондонските грандове Тотнъм и Арсенал имат интерес към играча на Реал Мадрид Дани Себайос. Според вестник AS обаче младата звезда на "белия балет" няма да излезе никак евтино на англичаните, без значение, че не е основен играч в тима на Зинедин Зидан. Сумата, която се споменава е около 50 милиона евро.

"Шпорите" настояват повече за подписа на испанския национал, като те могат да използват и факта, че притежават играч, който е желан от "лос бланкос". Става въпрос за датския полузащитник Кристиан Ериксен. Спекулира се, че от Реал Мадрид могат да предложат 50 милиона евро + Дани Себайос, за да привлекат Ериксен.

22-годишният испанец, който в момента участва на Европейското първенство за младежи, лично е уведомил наставника на мадридския гранд - Зинедин Зидан, че не желае да продължи сътрудничеството си с клуба. Това е станало непосредствено след като французинът му е съобщил, че няма да разчита на него.

Кристиан Ериксен също не крие желанието си да напусне Тотнъм. От договора му с "шпорите" остава 1 година, като той категорично отказва да го поднови. Има и други кандидати за датчанина, като един от тях е повече от любопитен. Кой е той - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички