Милан загуби от Борусия и получи два гола от трансферната си цел (ВИДЕО)


Милан загуби от Борусия и получи два гола от трансферната си цел (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1211 0

Милан загуби от Борусия (Дортмунд) с 3:1 в среща от приятелския международен турнир International Champions Cup. Наставникът на "росонерите" Винченцо Монтела не можеше да разчита на няколко от звездните му попълнения - Леонардо Бонучи, Лукас Билия и Андре Силва. За Борусия пък бяха в игра звездите на тима - Пиер-Емерик Обамеянг, Усман Дембеле и възстановеният Марио Гьотце. Нури Шахин откри резултата в 15', а Обамеянг в 20' и 62 осигури победата на жълто-черните. Точен за миланския гранд беше Карлос Бака в 23'.

В китайския град Гуанджоу полузащитникът на "жълто-черните" Нури Шахин откри резултата с удар по земя извън наказателното поле. Малко след това голмайсторът на Бундеслигата Пиер-Емерик Обамеянг удвои от дузпа, отсъдена за нарушение на Габриел Палета срещу Кристиан Пулишич. В 23' минута нападателят на "росонерите" Карлос Бака благодарени на индивдуалните си качества, със сравнително слаб, но много прецизен удар по земя, върна едно попадени. Обамеянг обаче реализира второто си попадение в 62-ата минута и сложи точка на интригата.

Американецът Кристиан Пулишич от тима на Борусия се превърна в най-полезен играч за "жълто-черните", след като подаде за два гола и спечели дузпа за третия. Освен Борусия и Милан, в турнира участват още Арсенал, Лион, Байерн и Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички