Милан не спира да изумява на пазара, взима зведа на Байерн


Милан не спира да изумява на пазара, взима зведа на Байерн
Снимка: Guliver/Getty Images

4783 0

Битката за титлата в Италия през следващия сезон се очаква да бъде една от най-интересните в последното десетилетие. Причината за това се казва "Милан". "Росонерите" са един от най-дейните отбори на трансферния пазар това лято, като вече привлякоха почти дузина нови футболисти.

Най-големия удар на Милан от началото на лятото е привличането на Леонардо Бонучи от Ювентус. Освен това те взеха още Рикардо Родригес, Андреа Конти, Матео Мусакио, Франк Кеси, Лукас Билия, Хакан Чалханоглу, Андре Силва и Фабио Борини. 

Следващата цел пред гранда от Милано е Ренато Санчес от Байерн Мюнхен. През последния сезон 19-годишният халф изигра едва 17 мача в Бундеслигата, като трудно може да се пребори за титулярно място с Ариен Робен и Франк Рибери. 

"Мисля, че Милан не може да извади парите, които ние искаме за Санчес, така че сделка няма да има", заяви спортният директор на немския шампион Карл-Хайнц Румениге.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички