Милан пречупи Фрозиноне и съхрани шансове за Шампионска лига


Милан пречупи Фрозиноне и съхрани шансове за Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1215 0

Милан победи у дома отбора на Фрозиноне с 2:0 в предпоследен кръг от Серия А. Мачът на “Джузепе Меаца” бе от огромно значение за “росонерите”, които имат голям шанс да завършат в Топ 4, с което да се завърнат в Шампионска лига от следващия сезон.

Двете попадения за Милан бяха дело на Пьонтек и Сусо през втората част. По този начин "росонерите" са четвърти с 65 точки, но Аталанта има същия актив от точки, като по-късно днес гостува на шампиона Ювентус.

Първото полувреме не предложи особено интересни моменти, като успехът не дойде толкова лесно за домакините, като в началото на втората част ключова роля изигра Джанлуиджи Донарума, който отрази дузпа. Камило Чано пропусна да изведе своя тим напред в резултата.  В 57' Пьонтек засече подаване в наказателното поле и би по трева в целта, в средата на целта. В 66' Сусо изпълни по брилянтен начин свободен удар и отбеляза красив гол, като завъртя топката в горния десен ъгъл. До края на двубоя Донарума имаше няколко решаващи намеси, за да се запази резултатът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички