Милан кани една от големите си легенди за треньор?


Милан кани една от големите си легенди за треньор?
Снимка: Getty Images/Guliver

3178 0

След ужасния старт в първенството, ръководството на Милан обмисля смяната на треньора Марко Джампаоло, информира "Tutto mercato web". Възможно е той да получи още един шанс - в следващия кръг срещу Дженоа, на 5-и октомври.

Ако "росонерите" допуснат още една грешна стъпка, треньорът ще бъде уволнен, а ръководството ще използва паузата за националните отбори, за да му намери заместник. Възможно е за поста да бъде избран легендата на клуба Андрий Шевченко, който в момента е селекционер на родината си - Украйна.

Шевченко е на второ място по голове във вечната ранглиста на италианския гранд. Той игра с червено-черната фланелка в периода 1999-2006 година, след което се върна през сезон 2008/09, в който игра под наем.

Както е известно, снощи Милан загуби от Фиорентина с 1:3, което стана трета поредна загуба за тях в първенството. След 6 кръга отборът заема 16-ото място в класирането с едва 6 спечелени точки. Това е най-слабият старт на тима в Серия А от сезон 1938/39 насам. Вижте в този материал каква забавна история разказа Шевченко за Милан през 2016 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички