Лукаку загатна за напускане, играе му се в Италия


Лукаку загатна за напускане, играе му се в Италия
Снимка: Guliver/GettyImages

2176 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку сподели пред "Gazetta Dello Sport", че се надява един ден да играе в италианската Серия А. Белгиецът е подмамен и от присъствието на неговия брат в италианското първенство Джордан.

"Защо не? Надявам се", отговори Лукаку на въпрос дали би играл в Италия. Белгиецът е имал допир единствено до родното първенство и това във Висшата лига. Братът на Ромелу също е играл само в две страни - Белгия и Италия, като към момента се състезава за Лацио.

Ромелу Лукаку се изказа ласкаво и за противника на неговия отбор в груповата фаза на Шампионска лига Ювентус. "Юве имат страхотен проект и те просто продължават напред. Всяка година се опитват да бъдат по-добри. Без съмнение Ювентус са един от двата или трите най-добри отбори в Европа."

Именно желанието на Лукаку да играе в Серия А и ласкавите думи към състава на "бианконерите" накараха мнозина да си помислят, че белгиецът има желанието да премине в състава на Ювентус. Със "старата госпожа" е свързвана и друга голяма звезда на Юнайтед - Пол Погба, който е и бивш играч на "зебрите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички