Конте разкри причината за липсата на победи


Конте разкри причината за липсата на победи
Снимка: Guliver/GettyImages

1159 0

Антонио Конте даде интервю след днешното равенство на Интер срещу Лече. Отборът на италианския специалист завърши 1:1 с един от опашкарите в Серия А и записа втори пореден мач без победа в Калчото.

След срещата Конте коментира разочароващото равенство срещу Лече. „Ние сме отбор, който трябва да върви постоянно със 100 километра в час. Ако някой свали малко скоростта, се получават резултати като днешния. Дори да поддържаме средно темпо, не можем да постигаме победи. Не можем да си позволим да завършваме наравно в срещи у дома. Когато затвърдим това, ще станем нормален отбор“ каза Конте пред Скай Спорт Италия.

Конте бе запитан и за спекулациите за привличането в отбора на халфа на Тотнъм Кристиан Ериксен. „Никога не съм казвал нещо необичайно за януарския трансферен прозорец. Много наставници казват, че това е по-различен трансферен прозорец, като дори понякога и аз бивам цитиран грешно от медиите. Повтарям, доволен съм от играчите, с които разполагам. Клубът се грижи за осигуряването на нови попълнения, моята работа, както и тази на футболистите, е да осигурим трите точки във всяка една среща“ допълни бившият треньор на Челси и Ювентус.

А ето какво каза Жозе Моуриньо по адрес на Конте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички