Кристиано Роналдо с нови две впечатляващи постижения


Кристиано Роналдо с нови две впечатляващи постижения
Снимка: Getty Images/Gulliver

3301 0

Отборът на Ювентус записа важен успех в Серия А в днешния ден, надигравайки Каляри с 4:0. В основата на победата бе Кристиано Роналдо, който отбеляза хеттрик. Трите гола на Роналдо днес означават, че той записа няколко нови впечатляващи постижения в своята кариера.

Освен, че стана първият португалец, който реализира хеттрик в Серия А, Роналдо стана вторият футболист, вкарвал голове във Английската Висшата лига, Испанската Ла лига и Италианската Серия А. Другият играч с подобно постижение е Алексис Санчес, който се разписа във въпросните първенства с екипите на Арсенал, Барселона и Удинезе, докато португалската суперзвезда го е правил, докато е носил цветовете на Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус.

Освен това с днешните си три попадения Роналдо вече е вкарвал хеттрик в 10 различни турнира – Серия А, Премиър лийг, Ла Лига, Квалификациите за световно първенство, Квалификациите за европейско първенство, Копа дел Рей, Световно клубно първенство, Световно първенство, Лигата на нациите и Шампионска лига.

А ето кой футболист на Юве нареди Меси пред португалеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички