Коя е трансферната цел №1 за отбраната на Ман Юнайтед?


Коя е трансферната цел №1 за отбраната на Ман Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Guliver

2028 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е избрало своята най-голяма трансферна цел през зимния прозорец, която да запълни дупките в отбраната на тима. Това е бранителят на Наполи Калиду Кулибали, твърди журналистът Дънкан Касълс пред "Transfer Window Podcast".

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е твърдо решен да подсили своята отбрана, а Кулибали е първи избор в неговия списък. Португалският специалист пожела нов бранител още през лятото, но от клуба така и не уважиха исканията му.

Впоследствие се видя, че "червените дяволи" изпитват трудности в дефанзивен план, а Моуриньо използваше всеки удобен момент, за да напомня на ръководството, че трябва да се привлече нов защитник през януари. 

Междувременно Моуриньо заяви, че не се изненадва от представянето на неговите играчи в мача срещу Валенсия, завършил със загуба за "червените", при това на "Олд Трафорд". Вижте какво каза португалецът в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички