Конте вдигна завесата за това дали поема Рома


Конте вдигна завесата за това дали поема Рома
Снимка: Getty Images/Guliver

1158 0

Бившият наставник на Ювентус, Челси и италианския национален отбор Антонио Конте отхвърли възможността да застане начело на Рома през лятото. Конте е без отбор от миналото лято, когато се раздели с Челси, като в последните седмици се заговори, че той е много близо до треньорския пост в Рома, но това няма да се случи в близкото бъдеще.

"Обикнах Рим в периода ми начело на националния отбор. Усетих страстта на "Стадио Олимпико", усетих страстта на феновете там, които живеят за футбол. Но в момента няма нужните условия, за да поема Рома. Трябва да имам усещането, че мога да победя всеки. Имам един проблем - желанието за победи. Това е целта на работата ми", коментира Конте пред "Гадзета дело Спорт".

В момента временен треньор на Рома е опитният Клаудио Раниери, който замени Еузебио ди Франческо на поста до края на сезона. "Вълците" продължават битката за класиране в топ 4 на Серия А и участие в Шампионска лига през следващия сезон. Името на Конте продължава да е свързвано с отбори от Серия А, като се твърди, че той може да се завърне в Ювентус или да поеме някой от двата милански гранда - Милан или Интер. Кой е другият вариант за Рома вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички