Жозе Моуриньо вече се е договорил с новия си отбор, но има едно условие преди да го поеме


Жозе Моуриньо вече се е договорил с новия си отбор, но има едно условие преди да го поеме
Снимка: Getty Images/Guliver

3337 0

Жозе Моуриньо все още е без отбор, след като през декември се раздели с Манчестър Юнайтед. Според L'Equipe португалецът обаче вече е в напреднали преговори с ръководството на Рома и може да поеме италианския клуб от началото на следващия сезон.

Според изданието лично президентът на Рома Джеймс Палота лично води преговорите с Моуриньо и е предложил много  амбициозен проект на португалския специалист. Нещото, което е привлякло вниманието на португалския специалист е, че ще има пълната спортно-техническа власт.

Моуриньо дори вече е е договорил с договора си с италианския клуб, който ще бъде в срок от три години. Има едно специално условие, за да влезе в сила и то е отборът да си осигури място в Шампионска лига за следващия сезон. Четири кръга преди края на първенството Рома се намира на пето място в класирането на Серия А и изостава на една точка от четвъртия Аталанта. Моуриньо бе свързван и с това да поеме Интер, но генералният директор на "нерадзурите" Бепе Марота иска друг треньор - бившия наставник на Милан и Ювентус, а също и бивш селекционер на Италия - Антонио Конте.

Междувременно Моуриньо оцени шансовете на Роналдо да се бори с Меси за "Златната топка" - ето какви са.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички