Конте има сериозни изисквания и съвети за сексуалния живот на играчите си


Конте има сериозни изисквания и съвети за сексуалния живот на играчите си
Снимка: Guliver/GettyImages

3638 0

Старши треньорът на Интер Антонио Конте има изключително интересни съвети (а може би и изисквания) към своите футболисти що се отнася до личния им живот. Ексцентричният треньор се вживява като своеобразен "сексолог" в съблекалнята на "нерадзурите", но целта е възпитаниците му да са в топ кондиция за мачовете на отбора. 

Конте държи футболистите да не се преуморяват в спалнята със своите половинки и има определени съвети как да съхранят силите си. 

"Съветвам играчите си да не прекаляват с дължината на сексуалните си преживявания и да дават минимални усилия. Също така ги съветвам да използват позиции, които са под своите партньори.

Също така е най-добре да го правят със своите съпруги, защото така няма нужда да показват по-добро представяне от обичайното", разкри Антонио Конте в интервю за френското списание "Екип". Той не е единственият треньор, който има претенции към сексуалния живот на футболистите си, като селекционерът на Германия Йоги Льов също има любопитни изисквания и правила за своите футболисти и сексуалните им мерация (подробности четете в този материал)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички