Какво се случва с Роналдо?


Какво се случва с Роналдо?
Снимка: Getty Images/Guliver

13902 0

Португалската звезда Кристиано Роналдо е в средата на втория си сезон с екип на Ювентус. Представянето на 5-кратният носител на Златната топка от началото на кампанията обаче не е нивото, на което сме свикнали да го гледаме през последните няколко години.

Въпреки че „старата госпожа“ се намира на първото място в класирането в Серия А и вече се класира за осминафиналите в Шампионската лига, като че ли не може да се каже, че Кристиано е главният виновник за успехите на тима. В 13 мача, в които е взел участие до момента през кампанията, Роналдо е отбелязал 6 гола (като 2 от тях от дузпи) и е направил 2 асистенции. Да, представянето му не е никак лошо, но е далеч от цифрите, които сме свикнали да виждаме в неговата визитка.

В Туитър дори се появи компилация с част от неговите отигравания през последните месеци:

 

В последния мач от Шампионската лига срещу Локомотив Москва Кристиано Роналдо бе заменен в 82-рата минута на двубоя от наставника Маурицио Сари. Смяната определено подразни голмайстора, като той отказа да стисне ръката на мениджъра при напускането на терена. Ето какво каза италианският специалист по повод случката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички