Италиански гранд готов да приюти изгонения Даниеле Де Роси


Италиански гранд готов да приюти изгонения Даниеле Де Роси
Снимка: Getty Images/Guliver

2410 0

В края на изминалия сезон в Серия А стана ясно, че пътищата на Даниеле Де Роси и Рома се разделят. След 17 години в клуба халфът напуска "Стадио Олимпико", след като ръководството реши да не подновява договора му.

Очаквано новината не се хареса на феновете на "вълците", особено след като играчът с над 600 мача за тима обяви, че по никакъв начин не мисли да спира с футбола. От това обаче може да се облагодетелства друг тим на Ботуша - Милан.

В края на миналия месец новият наставник на "росонерите" Марко Джампаоло сподели, че с него се е свързал Де Роси и е поискал да работят заедно. Тогава специалистът бе начело на Сампдория.

"Това е играч, който внася много страст и може да бъде много ценен за нас. Мислех по темата, по която си говорихме и продължавам да го правя. Ще видим какво ще стане", сподели Джампаоло при въпрос за Де Роси преди месец. 

Интерес към Де Роси обаче има не само от Италия. Кой още иска да има световния шампион от 2006 година в редиците може да видите в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички