Интер си хареса алтернатива на Лукаку във Висшата лига


Интер си хареса алтернатива на Лукаку във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2627 0

Отборът на Интер не се е отказал от намерението си да привлече опитния нападател на Челси Оливие Жиру през януарския трансферен прозорец, съобщава Скай Спортс. По-рано този месец се появиха информации, че наставникът на "нерадзурите" Антонио Конте иска да увеличи опциите си в атака с френския национал, който от своя страна също иска да си тръгне от "Стамфорд Бридж" през януари заради липсата на игрово време.

От началото на сезона 33-годишният футболист е изиграл едва шест мача за "сините", в които е отбелязал един гол, като мениджърът на Челси Франк Лампард предпочита да разчита на по-младите Тами Ейбрахам и Миши Батшуай.

До момента Жиру запазва доверието на селекционера на Франция Дидие Дешан, но той иска да играе по-често, за да бъде сигурен, че ще бъде в състава на "петлите" за Европейското първенство следващото лято. Поради тези причини е много вероятно Жиру да смени клубната си принадлежност съвсем скоро, като на Интер няма да се наложи да плаща особено голяма трансферна сума, тъй като договорът на нападателя с лондончани изтича след малко повече от половин година.

Според информацията друга възможна дестинация за Жиру е Лион, но елитният френски клуб ще прибегне до подобен ход, единствено ако загуби звездата си Муса Дембеле, към когото интерес проявява Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички