Интер потрепери, но грабна трите точки срещу Сасуоло


Интер потрепери, но грабна трите точки срещу Сасуоло
Снимка: Getty Images/Gulliver

840 0

Интер победи Сасуоло като гост с 4:3 в страхотен сблъсък от 8-ия кръг на италианската Серия А. По два гола за „нерадзурите" забиха нападателите Лаутаро Маринес (2, 71 д.) и Ромелу Лукаку (38, 45 д.). За домакините точни бяха Доменико Берарди (16), Филип Джуричич (74) и Жереми Бога (82). Успехът е седми за Интер от началото на сезона, с което остават на точка от лидера в класирането Ювентус.

Интер поведе след само две минути, когато Лаутаро Мартинес откри резултата с поредния си гол през кампанията. В 16-та обаче Берарди успя да изравни с шестия си гол от началото на сезона. До края на почивката Ромелу Лукаки успя да отбележи на два пъти, като вторият му гол бе от дузпа.

Тимът на Антонио Конте изглеждаше, че си е решил мача, когато Берарди отбеляза за 4:1 от нова дузпа 19 минути преди края и веднага след това бе заменен. Домакините не се предадоха и в рамките на 7 минути Джуричич и Бога върнаха интригата в двубоя, но в крайна сметка не се стигна до повече драматизъм и Интер удържа победата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички