Халф на Арсенал се съгласи да премине в Милан


Халф на Арсенал се съгласи да премине в Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

3952 0

Полузащитникът на Арсенал Лукас Торейра се е съгласил да премине в тима на Милан, твърди "Sky Sports Italy". Така, след само един изигран сезон на "Емиратс", Торейра е напът да напусне "артилеристите", за да се завърне в Италия.

Припомняме, че Лукас Торейра е бивш играч на Сампдория, където се състезава в периода 2015 - 2018 г., преди да бъде привлечен на Острова от "червените". Именно там Торейра игра под ръководството на Марко Джампаоло - настоящият треньор на Милан, който очевидно е изявил желание да работи отново с халфа.

Според информациите, ръководството на Милан се е свързало с агента на Торейра, а от там са получили "зелена светлина" за започване на действията по трансфера. За момента обаче няма информации дали "топчиите" са склонни да се разделят със своя играч.

Друго становище обаче изказаха от "Daily Telegraph". Според изданието, Лукас Торейра желае да остане в тима на Арсенал, като не възнамерява да сменя клубната си принадлежност през този сезон. Очаква се казуса около уругвайския халф да бъде разрешен в следващите дни.

Междувременно се появиха информации, че ръководствата на Тотнъм и Арсенал ще се съревновават на трансферния пазар за футболист на Реал Мадрид (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички